Flytthjälp och övriga flyttjänster

Hos Flyttfirmaimalmö.se har vi som mål att erbjuda samtliga tjänster som kan behövas vid en flytt. Antingen på egen hand eller med hjälp av samarbetspartners.

Fördelen är att du bara behöver kontakta oss – och få all hjälp du behöver.

Våra vanligaste flyttjänster är:

Packning

Gör det enkelt, vi kan packa allt.

Lämna över nyckeln och vi tar hand om hela packningen hos https://stockholmsflyttfirma.se/. Du kan till och med åka till nya boendet så ses vi där på flyttdagen. Vill du hellre packa själv kan du hyra flyttlådor och kärror av oss.

Återvinning

Vi säljer, slänger och ger till välgörenhet.

Vi tar hand om allt du inte längre behöver. Det kan säljas via auktionsfirmor, lämnas in på återvinning eller återbrukas via second-hand butiker. Vi hittar den bästa lösningen för de saker du inte vill ha kvar.

Flytthjälp

Undvik tunga lyft – Vi flyttar allt.

Med erfarenhet, rätt teknik och verktyg kan vi flytta allt från lätta lådor till ett tungt piano. Med minibuss eller lastbil transporteras allt till din nya adress. Enkelt och smidigt – så du kan lägga tiden på annat.

Flyttstädning

Städning med städgaranti

När flytten är genomförd väntar bara ett helt hus att städa…Genom samarbeten med städföretag kan vi även ordna flyttstädning. Efter flytthjälp är flyttstädning den mest populära tjänsten inom våra flyttjänster.

Magasinering

Förvaring en dag eller flera månader.

Har du flyttat till mindre eller behöver extra förråd? Magasinering erbjuds med allt från en kvadratmeter till 25 kvadratmeter. Allt från en dag till årsbasis. Har du ett glapp mellan utflyttningsdatum och inflyttningsdatum är magasinering ett perfekt alternativ.

Montering

Kom på plats snabbt.

Få bokhyllan, bordet eller sängen monterad och klar på plats. Med erfarna hantverkare går de fort att bli klar med möblerna. Inte minst uppskattat av småbarnsföräldrar som inte vill ha skruvar och krokar liggandes på golvet.

Installering

Vem kan leva utan wifi?

Med en personlig datatekniker kommer allt tekniskt vara på plats redan första dagen. Få wifi, skrivare, dator, tv-spel och annat installerat och klart.

Vad kan vi hjälpa dig med?