Ta en sak i taget när du flyttar så går det bättre

Det är lätt att bli överväldigad när man skall flytta, det är mycket som skall göras och innan man kommit igång känns det som att man inte kommer att klara av allt! Men ta det lugnt. I den här artikeln kommer jag att ge dig en punktlista med saker som skall göras så att du enkelt kan göra en sak i taget och det kommer kännas mycket lättare att ta tag i din flytt.

För det första: boka flyttfirma

Att hitta en riktigt bra flyttfirma är det första du behöver göra, av flera anledningar. En är att bra flyttfirmor ofta är uppbokad långt fram i tiden, så var säker på att få tag på en höjdare och boka flyttfirma i Göteborg så snabbt som möjligt. Det är enkelt att hitta en flyttfirma på internet så gå in på Google och sök nu med en gång med flyttfirma stockholm! En riktigt bra sak med att ha bokat sin flyttfirma är att det dels är en enkel uppgift så man känner att man har kommit igång, en annan är att man oftast får låna flyttkartonger gratis när man bokar en flytt hos en flyttfirma.

Lägg upp en plan för röjning och nerpackning och börja med en gång!

Att röja och packa ner är det som tar längst tid när man skall flytta. Ofta har man massa bråte och gamla saker som ligger och skräpar. Börja med att tömma förråd, källare och garderober – jobba dig sedan in i skåp och lådor. Packa ner sådant som sällan används, långt i förväg – månader i förväg. Lämna sådant som du använder ofta. Släng sådant som inte längre används eller som du inte längre tycker om.

Säg upp alla abonnemang (och skaffa nya)

Glöm inte att säga upp alla abonnemang på flyttfirma stockholm med den gamla adressen och flytta eller skaffa nya på den nya adressen. De flesta leverantörer har tre månaders uppsägningstid så säg upp i god tid om det inte går att flytta.

När det närmar sig flytten

Kontrollera så att allt är i sin ordning och så att du har tid på dig att packa ner dem sista sakerna. När din flyttfirma kommit för att hämta upp alla saker är det dags för flyttstädning av flyttfirma stockholm, frågan är om du skall göra det själv eller låta din flyttfirma göra det också? Boka i så fall flyttstädning på samma gång som du bokar din flyttfirma så får du troligen bättre pris på båda!