Hur enkelt det egentligen är att få en lyckad flytt

Att flytta är egentligen inga konstigheter, anledningen till att det är en så fruktad sak att genomgå är att folk i allmänhet slarvar med förberedelserna och de skjuter upp saker till sista sekund, vilket gör att man blir stressad och vilket gör att saker går åt skogen lättare. Det är aldrig bra att vara stressad, särskilt inte när man har mycket att tänka på och mycket att göra: som när man skall flytta.

Mitt bästa knep för en smidig flytt

Är att anlita en flyttfirma, när jag flyttat med hjälp av flyttfirma har det alltid varit en skön upplevelse. Visst man får packa ner och röja på egen hand, men själva flytten är åtminstone en stor plåga som det kan vara utan flyttfirma. När man kommit upp lite i åldern är det inte längre så att man bara slänger upp och ner alla saker i ett nafs. Det är skitjobbigt och man får ont i ryggen! Så boka en flyttfirma du med, då blir det rätt så trevligt att flytta faktiskt!

Mitt nästa bästa knep för att flytta väl

Är att börja i tid, jag menar det tar inte mer tid bara för att börjar i god tid. Och du kommer känna dig nöjd så fort du satt igång. Det finns ingen god anledning att vänta tills två veckor innan du skall flytta med att börja förbereda, hallå, är du dum i huvudet eller? Börja redan idag om du vet att du skall flytta, vad har du att förlora? Ingenting.

Mitt tredje bästa knep för en lyckad flytt

Är att försöka ha roligt och njuta av att packa ner och röja, det är faktiskt kul om man går in i det! Att rensa igenom alla gamla saker, alla minnen man får tillbaka och möjligheten att ge bort sådant man inte längre vill ha kvar. Om man inte säljer det då förstås och tjänar en hacka! Det brukar kännas väldigt skönt att göra sig av med gamla saker, jag tycker att du skall testa – så snart som möjligt om du ändå vet att du skall flytta, du vill ju inte ha med dig massa gammalt bråte till ditt nya fina hem!