Här får du den ultimata flyttguiden för studenter

När man är student och skall flytta så är det lite skillnad från när man är medelålders. De stora skillnaderna brukar vara att desto yngre man är desto färre saker har man samlat på sig, man har inte så mycket möbler och annat som behöver flyttas – samtidigt brukar man ha betydligt mindre pengar än låt oss säga sina föräldrar som troligen är i medelåldern. Detta gör att man inte riktigt kan använda samma typ av tänkande när man skall flytta. Flyttfirma brukar inte vara på tal och man får ordnat det mesta på egen hand – vilket inte gör något eftersom man är ung och fylld av energi! Eller hur?

Går det inte bara att fixa flyttfirma ändå?

Det är klart att man vill ha en flyttfirma när man skall flytta, det är ju rena plågan att flytta på egen hand. Men det går oftast rätt så fort och om man får med några kompisar så kan det vara ganska så kul att flytta sina saker med erixon, flyttfirma göteborg. Så även om du inte har råd med en flyttfirma, oroa dig inte – det kommer inte att bli ett helvete. (om du inte väntar för länge med att börja förbereda flytten).

flyttfirma göteborg erixonflytt

Börja förbereda i god tid

Även om man inte har så mycket saker att packa, sortera och röja så är det ändå smart att ligga i fas med förberedelserna för flytten. Det är här de flesta gör bort sig – de tror att det bara kommer ta två timmar att packa ihop sina saker med en flyttfirma göteborg och märker snabbt att det snarare skulle ta två veckor! Då är det tur att man inte har en flyttfirma som står vid dörren och väntar…

Om du behöver möbler, tänk begagnat

Det finns massor av fina begagnade möbler att köpa för inga pengar alls! Man får inredning med mycket mer känsla i med gamla möbler, det är så himla tråkigt att inreda med det billigaste från IKEA. Så när du flyttar och behöver skaffa nya möbler flytttade av flyttfirmor – tänk second hand, myrorna, frälsningsarmén, reningsborg och sådana ställen. Där kommer du hitta massa trevlig inredning och möbler till ett bra pris. Det är dessutom det mest miljövänliga sättet att handla på!